Hvorfor delta?


Temaet for konferansen er Superfinance.
 • Digitaliseringen av innkjøp, økonomi og regnskap har allerede kommet og snudd opp ned på hvordan virksomheter opererer i dag.
 • På Basware Connect 2019 vil vi utforske utviklingen av digitalisering, hvordan fremtiden for menneskesinnet kombinert med automatisering og kunstig intelligens virkelig ser ut, og hva du kan gjøre for å være klar.
 • Jobber du innen innkjøp, økonomi, regnskap og IT, er dette konferansen for deg!

Basware Connect

TALERE

Konferansen har som mål å gi deg en god blanding av siste nytt, trender, beste praksis knyttet til prosesser, produktoppdateringer og underholdning. Vi jobber med å legge til flere foredragsholdere i programmet, her er en sniktitt på noen av dem:

 • Erik Solbakken Konferansier dag 1 Erik Solbakken

  Erik har en egen evne til å involvere, og improvisere med publikum. Solbakken begynte sin karriere i NRK super, og ledet i 2010 verdens største TV-sending Melodi Grand Prix. De siste årene er han kjent for å ha laget, og spilt i programmet Karl Johan sammen med Hasse Hope hvor de kler seg ut som broren eller søsteren til folk de møter på gaten. Høsten 2018 ble Torsdagsfilmen på TV2 vist frem, som han spilte i sammen med Morten Ramm.


 • Trond Kjærstad Psykolog, høyskolelektor og partner i Promethevs Trond Kjærstad

  Trond er psykolog, høyskolelektor II ved Handelshøyskolen BI og partner i konsulentselskapet Promethevs. Han er også aktuell med boka Gunstig Intelligens.


 • Christine Lundberg Larsen Administrerende direktør, Regnskap Norge Christine Lundberg Larsen

  Christine Lundberg Larsen er administrerende direktør i Regnskap Norge. Hun har bakgrunn som revisor og leder for operative forretningsområder i forsikring. Christine har ledet krevende endringsprosesser og har omfattende erfaring med organisasjonsutvikling, kulturbygging og innovasjon.


 • Lauri Palokangas Director Product Marketing & Sales Enablement, Basware Lauri Palokangas

  Lauri, med kallenavn Lapa, er en IT entusiast som gikk over til produktmarkedsføring for ca 10 år siden. Han leder Baswares avdeling for produktmarkedsføring og salgsstøtte om dagen og engasjerer seg i atferdsøkonomiske undersøkelser om kvelden. De siste 15 årene har Lapa jobbet i B2B salg, markedsføring og produktmarkedsføring og har god forståelse for kundepleie og storytelling. Før Basware, jobbet Lapa i Nokia i 15 år.


 • Duncan Jones Vice President, Principal Analyst, Forrester Duncan Jones

  Duncan Jones er en ekspert på strategier for forretningsapplikasjoner og hvordan man jobbe med og få mest ut av sine strategiske programvarepartnere, særlig for skyløsninger og spesialtilpasninger. Duncan hjelper sine kunder med å sette opp strategier for sourcing, innkjøp, leverandørrelasjoner, prising, og gir nyttig informasjon om kommersielle trender.

  En stor del av arbeidet til Duncan er å undersøke andre store selskaper og hvordan de jobber med sine strategiske samarbeidspartnere. Disse resultatene blir publisert i Forresters rapporter om blant annet behov-til-betaling- og innkjøpsløsninger.


PROGRAM

Velkommen til Basware Connect 2019!
Konferansen har som mål å gi deg en god blanding av siste nytt, trender, beste praksis knyttet til prosesser,
produktoppdateringer og underholdning.

11.april, Dag 1
På dag 1 får du en fullpakket agenda med overordnet innhold og presentasjoner fra ekspertene.
Få med deg inspirasjon, nyheter, trender og fremtidsutsikter innenfor ditt fagområde.
Velkommen til alle som jobber innen økonomi, innkjøp, IT og lignende.

12. april, Dag 2
Fordypning i Baswares løsninger for eksisterende kunder.
Vi går i dybden på spesifikke løsninger, og deler våre beste tips og triks i mindre interaktive sesjoner.
Få siste nytt og snakk med Baswares eksperter. Se detaljert program under.

LOKASJON

Scandic Oslo Airport
ligger sentralt ved Gardermoen flyplass. Konferansehotellet har moderne, åpne og luftige lokaler som innbyr til god stemning.

Scandic Oslo Airport
Ravinevegen 15
2060 Gardermoen
Se kart

Finn veien hit:
Med bil:
Enkel parkering med betaling ved hotellet.
Fra flyplassen:
Fra flyplassen kjøres det shuttlebusser mellom hotellet og terminalen hvert 20. minutt.

VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG!Har du spørsmål eller behov for mer informasjon, send epost til info.no@basware.comMeld deg på

Konferansepakker: *

Hvis du har problemer med registreringsskjemaet, vennligst ta kontakt med oss på epost: info.no@basware.com>