Ohjelman kohokohtia

Päälavalla kuulet innostavia, inspiroivia ja tulevaisuuteen luotsaavia puheenvuoroja. Valinnaisesta ohjelmasta voit poimia päivääsi kiinnostavimmat, juuri sinun työroolillesi sopivat esitykset.


Fiilistele tunnelmakuvilla viime vuoden Basware Connect -tapahtumasta!

Puhujat

Puhujakaarti Connectissa on totutun laaja ja monipuolinen. Connectissa kuulet alansa parhaat osaajat, ajatusjohtajat, mielenkiintoiset, sanavalmiit persoonat, uusia ajatuksia avaavat ja vanhoja pohdintoja pöllyttävät nimet.

Ohjelma

Ohjelma julkaistaan kevään kuluessa.

Paikka

Clarion Hotel Helsinki, Tyynenmerenkatu 2, Helsinki
(Kartta)

Paikalle pääset kätevimmin metrolla (metroasema: Ruoholahti) tai raitiovaunulla (raitiovaunulinjat 6T, 9 ja 7 pysäkille Huutokonttori). Auton voit pysäköidä lähistöllä olevaan Rokkiparkkiin. Tutustu pysäköintiohjeisiin tästä.
Tarvitsetko majoituksen?

Varaa majoitus Clarion Hotel Helsingistä Connectille varatusta majoituskiintiöstä joko sähköpostitse reservations.cl.helsinki@choice.fi tai puhelimitse +358 10 850 3820. Mainitse varausta tehdessäsi kiintiönimi Basware Connect. Huonevaraukseen tulee ilmoittaa myös majoittujan/majoittujien nimet, tulo- ja lähtöpäivä, luottokorttinumero ja kortin voimassaoloaika, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Varaukset tästä kiintiöstä tulee tehdä viimeistään maanantaina 27.8.2018. Kiintiöstä varatun 1-hengen huoneen hinta on 125 €/huone/vrk ja 2-hengen huone vastaavasti 145 €/huone/vrk. Kukin majoittuja varaa ja maksaa oman huonevarauksensa. Huoneen maksu suoritetaan paikan päällä hotellissa.

Kumppanit

Haluatko mukaan tapahtumaan Baswaren kumppaniksi? Kumppanipaketit alkaen 2500€. Ota yhteyttä tästä.

Ilmoittautuminen

Voit valita osallistumisen tapahtumaan yhdeksi tai kahdeksi päiväksi. Ensimmäinen päivä on tarkoitettu kenelle tahansa taloushallinnon tai hankintoimen ammattilaiselle. Toinen päivä sisältää syventäviä luentoja, joista on eniten hyötyä ratkaisujamme jo käyttäville asiakkaille. Valitse yksi osallistumispaketeista, täytä yhteystietosi ja paina lopuksi Vahvista ilmoittautuminen -painiketta.

Osallistumispaketit

Sukunimi * Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä ei voi peruuttaa kuluitta. Estyessäsi voit ilmoittaa tilallesi toisen oman organisaatiosi henkilön. Osallistujan vaihto tulee ilmoittaa viimeistään kymmenen päivää ennen tilaisuutta sähköpostiosoitteeseen info.fi@basware.com. Emme palauta tai hyvitä ilmoittautumismaksuja.

\