Ohjelman kohokohtia

Päälavalla kuulet innostavia, inspiroivia ja tulevaisuuteen luotsaavia puheenvuoroja. Valinnaisesta ohjelmasta voit poimia päivääsi kiinnostavimmat, juuri sinun työroolillesi sopivat esitykset.

Sympaattinen juontajamme Mikko Kuustonen tunnetaan paremmin lauluntekijänä, esiintyvänä artistina, tv-persoonana ja YK:n hyväntahdon lähettiläänä, mutta tällä kertaa hän ottaa vastaan haasteen ja hyppää pariksi päiväksi oppaaksemme supertaloushallintoon – musiikkia unohtamatta.

Basware Connect illan viihteestä vastaa tänä vuonna maailmanluokan a capella kokoonpano FORK. FORK on jo vuosikausia niittänyt maailmalla mainetta vokaalimusiikin pahiksina. Heidän ainutlaatuinen yhdistelmänsä huumoria, näyttävyyttä ja maailmanluokan laulutaituruutta on hurmannut yleisöjä hevifestareilta kuninkaallisiin. Jos luulit tietäväsi mitä a cappella on, niin FORK todistaa sinut vääräksi!


Tapahtuman juontaja Mikko Kuustosen kutsu Connectiin

Puhujat

Puhujakaarti Connectissa on totutun laaja ja monipuolinen. Connectissa kuulet alansa parhaat osaajat, ajatusjohtajat, mielenkiintoiset, sanavalmiit persoonat, uusia ajatuksia avaavat ja vanhoja pohdintoja pöllyttävät nimet.

 • Henning Beck - Neurotieteen tohtori Henning Beck

  Vuoden 2018 puhujavieraamme päälavalla on saksalainen neurobiologi, aivotutkija, puhuja ja kirjailija, tohtori Henning Beck.

  Hän on opiskellut biokemiaa, johtamista ja neurotieteitä Saksassa ja USAssa mm. kliinisen aivotutkimuksen laitoksessa. Tohtoriksi Henning Beck on valmistunut 2012, jolloin teki tutkimusprojektin solujen ja molekyylien neurotieteestä. Henning Beck kilpailee myös tiedekilpailuissa neurotieteessä sekä käy puhumassa aivojen ja uuden teknologian yhteisistä mahdollisuuksista ympäri maailmaa. Henning asuu Saksassa, mutta on työskennellyt myös useissa pienissä kasvuyrityksissä San Franciscossa. Hänen viimeisin kirjansa ”To err is useful. Why the brain’s flaws are our cognitive edge” ilmestyy englanninkielisenä syksyllä 2018.


 • Jarkko Kurvinen - Yrittäjä, puhuja, kouluttaja ja tietokirjailija Jarkko Kurvinen

  Jarkko Kurvinen auttaa yrityksiä ja asiantuntijoita rakentamaan myynti- ja markkinointikoneistoja sekä toimii asiakasyrityksissä ulkoistettuna markkinointipäällikkönä joko jatkuvana palveluna tai vuokraresurssina.

  Markkinointitoimisto Plutoni Oy:n perustaja Jarkko tunnetaan myös innostavana kouluttajana ja tietokirjailijana. Hän on kirjoittanut vuoden parhaana markkinointikirjana palkitun Blogimarkkinointi-kirjan (Talentum 2011) viestintäkouluttaja Katleena Kortesuon kanssa sekä ajankohtaisen Mielipidejohtaja-kirjan (Talentum 2014) MARKin toimitusjohtajan Lauri Sipilän kanssa, 2015-2017 TOP5 kirjaksi valitun B2B-markkinoinnin ja -myynnin pelikirjan (Kauppakamari 2016) Mikko Sepän kanssa sekä uusimpana Henkilöbrändi (Alma Talent 2017) Ville Tolvasen ja Tom Laineen kanssa.


 • Tero Mellin - Kyberturvallisuusjohtaja, Deloitte Tero Mellin

  Tero toimii johtajana Deloitte Suomen kyberturvallisuuspalveluissa. Hänellä on 20 vuoden kokemus tietotekniikasta ja tietoturvasta. Teron intohimona on yhdistää konkreettiset tietoturvaratkaisut osaksi yritysten ydinliiketoimintaa. Hän auttaa liiketoimintaa toimimaan luotettavasti ja samalla varmistamaan, että tietoturva on hoidettu kunnolla. Tero uskoo teknologiaan, mutta pitää työntekijöitä yritysten tärkeimpänä voimavarana – työntekijät ovat tietoturvan vahvin lenkki. Teron motto on “Ei” ei ole vastaus, vaan “Kuinka”.


 • Antti Merilehto - Vuoden puhuja 2018 Antti Merilehto

  Tekoäly – matkaopas johtajalle (2018) kirjan kirjoittaja Antti Merilehto on tehnyt työuran digitaalisen liiketoiminnan parissa, muun muassa Googlen Euroopan pääkonttorilla. Tällä hetkellä hän toimii maajohtajana Finch Finlandilla. Ulkomailla vietettyjen vuosien aikana Merilehto on ehtinyt kartuttaa näkemystään erilaisista markkinoista ja toimialoista sekä kokemusta niin B2B- kuin B2C-asiakkuuksista ja digitaalisen myynnin rakentamisesta.


 • Petteri Mussalo - Talousjohtaja, Laurea-ammattikorkeakoulu Petteri Mussalo

  Petteri Mussalo on työuransa aikana johtanut, rakentanut ja kehittänyt talousfunktioita useissa eri yrityksissä ja yksiköissä niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella. Hänen toimintansa keskiössä on talousfunktion liiketoimintaa palveleva näkemys, manuaalisen työn vähentäminen sekä vahva panostus bisnes-kriittisen osaamisen kasvattamiseen koko organisaation osalta.


 • Antti Ojala - Vice President, Business Development, Aspocomp Antti Ojala

  Antti toimii kehitysjohtajana Aspocompilla, missä hän on työskennellyt useissa eri tehtävissä vuodesta 2003 ja on vastannut tietohallinnon johtamisesta yli kymmenen vuoden ajan. Erilaisten liiketoimintaa tukevien tietojärjestelmäprojektien sekä toimitusketjun ja laadunhallinnan johtamisesta hänellä on kansainvälistä kokemusta jo yli 15 vuodelta. Baswaren työkalujen käyttöönotto on ollut osana tuoreimpia kehityshankkeita eri osa-alueiden prosessien digitalisoinnissa.


 • Anu Salomaa - Director, Shared Finance services, Fazer Anu Salomaa

  Anu toimii Fazerilla Shared Finance -funktion vetäjänä. Hän motivoituu prosessien suoraviivaistamisesta, ja innostuu asioiden kuntoon laittamisesta yhdessä tiimiläisten ja kollegojen kanssa. Työkalut on tärkeitä, mutta todelliset onnistumiset edellyttävät myös mindsetin muutosta. Viimeisen vuoden aikana yksi merkittävistä projekteista Fazerin Shared Finassa on ollut siirtyminen Baswaren on-premise IP-ratkaisusta P2P Saas -palveluun. Vaikka uusi SaaS-palvelu mahdollistaa monia asioita, on myös tämän projektin onnistumiselle ratkaisevassa asemassa yhteistyö, ja valmius tehdä asioita toisin!


 • Petteri Sariola - Säveltäjä, sovittaja ja kitaristi Petteri Sariola

  Petteri Sariola on suomalainen kitaristi. Sariola toimii säveltäjänä, sovittajana ja sekä studio- että kiertuekitaristina. Hän on julkaissut kolme studioalbumia. Sariola vaikuttaa myös yhtyeessä Dead Sirius 3000. Petteri esiintyy sekä The Art of Baswaren avajaisissa, että Connect illallisella.


 • Heli Tolonen - Talouspäällikkö, Tokmanni Heli Tolonen

  Heli toimii Tokmanni konsernissa talouspäällikkönä, missä hän on ollut vuodesta 2012. Hän vastaa Tokmannin taloushallinnosta sekä sen prosessien ja järjestelmien kehittämisestä. Kirjanpito- ja reskontrapalvelut ostetaan tänä päivänä palveluna ja taloushallinnon järjestelmät on kahden viimeisen vuoden aikana uusittu vastaamaan liiketoiminnan tarpeita. Prosesseissa tavoitteena on, että asiat tapahtuvat ”kerralla oikein” periaatteella automatiikkaa hyödyntäen.


Ohjelma

Ohjelma päivittyy kesän kuluessa. Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.

 • 11
  SYYS

  Ohjelma - 1. päivä »

 • 12
  SYYS

  Ohjelma - 2. päivä »

Paikka

Clarion Hotel Helsinki, Tyynenmerenkatu 2, Helsinki
(Kartta)

Paikalle pääset kätevimmin metrolla (metroasema: Ruoholahti) tai raitiovaunulla (raitiovaunulinjat 6T, 9 ja 7 pysäkille Huutokonttori). Auton voit pysäköidä lähistöllä olevaan Rokkiparkkiin. Tutustu pysäköintiohjeisiin tästä.
Tarvitsetko majoituksen?

Varaa majoitus Clarion Hotel Helsingistä Connectille varatusta majoituskiintiöstä joko sähköpostitse reservations.cl.helsinki@choice.fi tai puhelimitse +358 10 850 3820. Mainitse varausta tehdessäsi kiintiönimi Basware Connect. Huonevaraukseen tulee ilmoittaa myös majoittujan/majoittujien nimet, tulo- ja lähtöpäivä, luottokorttinumero ja kortin voimassaoloaika, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Varaukset tästä kiintiöstä tulee tehdä viimeistään maanantaina 27.8.2018. Kiintiöstä varatun 1-hengen huoneen hinta on 125 €/huone/vrk ja 2-hengen huone vastaavasti 145 €/huone/vrk. Kukin majoittuja varaa ja maksaa oman huonevarauksensa. Huoneen maksu suoritetaan paikan päällä hotellissa.

Kumppanit

Tapahtumassa tapaat useita Baswaren kumppaneita. Hyödynnä ohjelman tauot täysimääräisesti vierailemalle rohkeasti kumppanien ständeillä.

Ilmoittautuminen

Voit valita osallistumisen tapahtumaan yhdeksi tai kahdeksi päiväksi. Ensimmäinen päivä on tarkoitettu kenelle tahansa taloushallinnon tai hankintatoimen ammattilaiselle. Toinen päivä sisältää syventäviä luentoja, joista on eniten hyötyä ratkaisujamme jo käyttäville asiakkaille. Valitse yksi osallistumispaketeista, täytä yhteystietosi ja paina lopuksi Vahvista ilmoittautuminen -painiketta.

Osallistumispaketit

Sukunimi * Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä ei voi peruuttaa kuluitta. Estyessäsi voit ilmoittaa tilallesi toisen oman organisaatiosi henkilön. Osallistujan vaihto tulee ilmoittaa viimeistään kymmenen päivää ennen tilaisuutta sähköpostiosoitteeseen info.fi@basware.com. Emme palauta tai hyvitä ilmoittautumismaksuja.

\